• Home
  • Blog
  • 3dtvnieuws.nl – Amsterdam Fashion Week in 3D opgenomen

3dtvnieuws.nl – Amsterdam Fashion Week in 3D opgenomen

3dtvnieuws.nl – Amsterdam Fashion Week in 3D opgenomen

18 juli 2011 12:10 door Hans Wind – Na New York en Londen is nu ook de Amsterdam International Fashion Week in 3D opgenomen. Van 13 – 17 juli filmde Allstream Lifestyle diverse modeshows met de Sony HXR-NX3D camera. De HXR-NX3D wordt voor het eerst in Nederland toegepast en werd eerder gebruikt voor backstage opnames tijdens Wimbledon.

De modeshows zijn onder andere te bekijken via de website van Allstream Lifestyle www.allstreamlifestyle.nl (in anaglyph modus) en op de website www.fashiontelevision.nl. Daarnaast zal Sony deze content gebruiken voor haar klanten. Naast de professionele HXR-NX3D wordt er gebruik gemaakt van de consumentencamera HDR-TD10E.

Tijdens de voorjaarseditie van de Amsterdam International Fashion Week in januari, registreerde Allstream Lifestyle al verschillende modeshows in 3D. Doordat de trial in januari succesvol bleek, worden vanaf nu veel shows in 3D opgenomen. Ongeveer tien modeshows, waaronder Tony Cohen, Spijkers & Spijkers en Sheguang Hu, zijn in 3D vastgelegd. De shows zijn op diverse tv-kanalen te bekijken. Voor meer informatie over de tv-kanalen kunnen liefhebbers contact opnemen met Allstream Lifestyle.

Waarom gekozen voor 3D

Bernhard Sporkslede, eigenaar van Allstream Lifestyle Videoproducties: MORE