• Home
  • Esther Dorhout Mees

Esther Dorhout Mees

Esther Dorhout Mees

Modeshow van Esther Dorhout Mees op de Mercedes Benze Fashion Week Amsterdam

Tijdens de Mercedes Benz Fashion Week Amsterdam showde Esther Dorhout Mees  haar zevende collectie onder de naam, Dorhout Mees.

DORHOUT MEES
‘PASSAGE’ – H/W 2014-2015

‘Passage’ is een collectie bedoeld voor vrouwen die in hun kwetsbaarheid hun kracht tonen. De collectie bestaat uit krachtige designerstukken gemaakt op basis van organische vormen, die scherp contrasteren met harde contouren. Door middel van deze tegenstellingen showt de ontwerpster ook dit seizoen weer een levendig pallet aan paradoxen, zoals alom vertegenwoordigd in de eigentijdse vrouw.

“To share your weakness is to make yourself vulnerable,  to make yourself vulnerable is to show your strength.”
– Criss Jami –

Hout als inspiratiebron
De collectie is geïnspireerd op het levende oermateriaal hout. Hoe je aan de jaarringen van een boom kunt zien of het een goed of een slecht jaar heeft gehad. Een slecht jaar is een teer moment, een kwetsbaar en moeilijke periode, maar wanneer de boom er doorheen groeit wordt het een deel van de stam en dus de kern van de stam en geeft het juist kracht van binnenuit.

In opdracht van Esther Dorhout-Mees  waren wij aanwezig om de show te registreren.

De opdracht

  • 2 cameraregistratie
  • Videoproductie Full Fashion Show
  • Video Publicity

Vertoning


Ik heb de samenwerking met Allstream lifestyle als heel fijn ervaren. Duidelijke communicatie, mooie sfeer en stijl en de mogelijkheid om aanpassingen door te geven. Ik ben heel blij met het resultaat!

Groetjes!
Esther Modeontwerpster