[LayerSliderWP] Slider not found


Allstream Lifestyle beschikt in samenwerking met fotograaf en studio designer Wim Sonius een vernieuwde multifunctionele catwalk-studio, waar we met veel succes al vele klanten hebben mogen bedienen.

De grote limbo studio is uitgebreid met een Off white catwalk waarbij de verlichting  met slechts 1 schuifbeweging wordt belicht!
Na een uitgebreide testperiode van zo’n 8 maanden hebben we een stabiel video-foto platform ontwikkeld waarin, zowel video als foto-opnamen op de Catwalk synchroon kunnen worden uitgevoerd.

De combinatie van de Fashionstudio en Catwalkstudio geeft een optimale workflow voor video en fotografie. Beide studio’s beschikken over eigen make-up/douche/wc ruimten, zowel kappers als visagisten kunnen hier optimaal en geconcentreerd werken. De Catwalk studio biedt zo’n 15KW aan kunst/flitslicht en de fashionstudio beschikt over direct vrijstaande witte limbo met flitsset gekoppeld aan een computersysteem. Op 30Inch monitoren kunnen de opdrachtgevers het beeldmateriaal direct beoordelen voor verwerking naar internet of drukwerk.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.